Bestel nu je winterbierpakket

Na het grote succes van de Brabantse Wal bierpakketten met Vaderdag, is er nu de Winterbierbox.

De winter vraagt om warme, zware bieren. Exclusieve speciale bieren waar de brouwer extra aandacht aan heeft geschonken om tot een bier te komen waar je vooral de tijd voor moet nemen om van te genieten.

Heerlijk voor jezelf, maar ook leuk om kado te doen. In een originele Biergenot verpakking klaar om te geven. Zeker een aanrader ook voor de komende feestdagen! 

En wil je er echt een feest van maken, bestel er dan ook de Bierscheurkalender 2021 bij. Iedere dag een weetje, verhaal of anekdote over bier van mijn collega biersommelier Frits Dunnink. De kalender is ook los verkrijgbaar bij mij.

  • Pakket 1: 4 exclusieve Brabantse Wal bieren voor de winter, € 15
  • Pakket 2: 4 exclusieve Brabantse Wal bieren voor de winter in een originele Biergenot doos direct klaar om als kado te geven, € 17,50
  • Pakket 3: 4 exclusieve Brabantse Wal bieren voor de winter in een originele Biergenot doos + de Bierscheurkalender 2021, € 30 (korting van meer dan 15%!!)
  • Bierscheurkalender 2021 los, € 14,95

Vanaf eind november kunnen bestellingen worden afgehaald in Halsteren, dus ruim op tijd voor de feestdagen! Bezorgen is ook mogelijk. Dit is gratis in het Brabantse Wal gebied. Voor daarbuiten, neem even contact met me op, dan kijken we wat er mogelijk is. 

Pakketten en kalenders worden niet verstuurd (dit in verband met kans op schade).

Bestellingen kun je doorgeven op info@biergenot.nl. Geef daarbij aan welk(e) pakket(ten) of scheurkalender je wilt en hoeveel stuks. Tevens je naam, adres en telefoonnummer (voor het sturen van een Tikkie) en je e-mailadres voor de bevestiging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here