Bierproeverij

Biergenot verzorgt een leuke bierproeverij bij jou op locatie of online! Het leukst en gezelligst is een proeverij op locatie, maar afgelopen jaar heeft corona ons ook geleerd dat een online proeverij een uitstekend alternatief is.

Iedere groep mensen is anders en heeft andere wensen ten aanzien van een proeverij. Daarom is een proeverij van Biergenot altijd op maat naar jouw wensen. Leuk om te doen met vrienden, familie of collega’s. Denk aan een verjaardagsfeest, bruiloft, vrijdagmiddagborrel, teamuitje, etc. Het is ook mogelijk een alcoholvrije proeverij te doen, geheel verantwoord en net zo leuk!

De minimale groepsgrootte is 8 personen. Ik neem vanzelfsprekend de bieren mee, proefglazen, proefformulieren en smaakneutraliseerders.

Hoe ziet een proeverij eruit?

Samen proeven we diverse bieren en vertel ik je uitgebreid over de bieren en mooie verhalen over bier in het algemeen. Ik maak geen gebruik van powerpoint presentaties, want een proeverij moet je beleven met al je zintuigen. De proeverij is aan te vullen met bijpassende hapjes, geheel afgestemd op het bier. En natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen (graag zelfs!), zodat het een leuke interactieve proeverij wordt.

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met me op en samen bekijken we de mogelijkheden, waarna ik een prijsopgave kan geven. 

JA! Ik wil meer informatie over een Biergenot proeverij

Voor het aanvragen van meer informatie of direct boeken van een proeverij, zowel zakelijk als privé

Een biersommelier met een groot bier-hart. Een proeverij met Sjors is gezellig, vol humor, educatief en vooral zeer smaakvol!

De Bierwinkel Man

De belevenis vind ik een van de belangrijkste aspecten van het genieten van bier. Sjors heeft al menig bier tot leven laten komen door de combinatie van zijn kennis en toedracht. Hoop dat ik nog vaak mag proosten met hem!

Volkan

Vlotte presentatie en leuke weetjes, waardoor ik echt weer wat geleerd heb!

Martijn

Een top avond! Zijn enthousiasme, liefde voor bier en gezelligheid maakten het leuk en leerzaam. Dit doen we nog een keer over!

Thuisproeverij vriendengroep