Bokbier proeverij

Zondagmiddag 6 oktober was ik uitgenodigd door Lars Kookt en cafe Krijnen in Bergen op Zoom om uitleg te geven over de bieren bij de bokbierproeverij.

Het is weer tijd voor bokbier

De herfst lijkt nu toch echt zijn intrede te hebben gedaan. Tijd voor gezelligheid binnen en natuurlijk: bokbier! Al jaren start in september het...

Diplom Biersommelier!

Na ruim 2 jaar studie, Stibon niveau 1 en 2 gevolgd te hebben in Nederland, mag ik sinds vorige week de titel Diplom Biersommelier (internationaal biersommelier) dragen.
Westmalle

Dagje Westmalle

Donderdag 21 maart was het dan zover: een hele dag naar Westmalle, bezoek aan de brouwerij en abdij! Samen met andere Stibon gediplomeerden was...
Het verschil tussen witbier en weizen

Het verschil tussen Witbier en Weizen

Witbier is toch hetzelfde als Weizen? Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: nee! Met het voorjaar voor de deur (we mochten er een...