Waar blijft de tijd?!

0
837

Inderdaad, waar blijft de tijd?! Het is alweer enige tijd geleden dat je wat hebt gehoord van Biergenot. Maar stil gezeten heb ik zeker niet! 

Het afgelopen jaar was vooral het jaar na corona. Hopelijk blijft corona onder controle en blijven we verstoken van alle vervelende maatregelen. Ik heb goede hoop dat in ieder geval de horeca niet meer massaal gesloten wordt, maar een glazen bol heb ik ook niet.

Een idee waar ik al een paar jaar mee loop is een mooi bierwandelboek maken. Leuke wandelingen door stad en natuur met daarbij een blik op het bier wat in die streek een rol speelt of heeft gespeeld. Geen zware kost, maar luchtig, leerzaam en vooral leuk! Met natuurlijk ook lekkere biertips, want wandelen is leuk, het biertje erna dat je verdiend hebt is nog leuker en lekkerder!

Met dit idee onder de arm ben ik naar een aantal uitgevers geweest en zij waren allemaal enthousiast. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een samenwerking met Mo’Media, waar mijn Bierwandelboek begin 2023 gaat uitkomen! 25 wandelingen verspreid over Nederland en Vlaanderen. Aangezien ik ze allemaal zelf gelopen wil hebben stond dit jaar vooral in het teken van bierwandelen. Alleen, met vrienden of het gezin (die het nog gaan missen volgend jaar…not 😉 ! ). Op mijn ontdekkingstocht ben ik leuke nieuwe dingen tegengekomen, maar vooral heb ik er heel veel plezier aan beleefd. Ik weet zeker dat eenieder die het boek koopt dit ook gaat hebben. Daar twijfel ik niet aan!

Het zijn nu de laatste loodjes, die heel cliché, het zwaarst wegen. Maar oh, wat ben ik nu al trots op het eindresultaat!

Wil je op voorhand alvast een exemplaar reserveren met een persoonlijke noot van mij, stuur een bericht naar info@biergenot.nl. Zodra de verschijningsdatum bekend is heb je hem al een van de eersten in huis.

Naast het boek ben ik ook bezig met een samenwerking met de Stadsgidsen Bergen op Zoom voor een historische bier- en spijsbeleving in de Bergse binnenstad. Hiervoor wordt zelfs een speciaal bier gebrouwen op dit moment! Verwachting is nog dit jaar de eerste beleving te plannen. Meer info volgt snel, dus hou mijn website en socials in de gaten.

Tot slot gaan de proeverijen in Biercafé De Loco ook snel weer van start. De opzet is anders dan die van vorig jaar, maar worden minstens zo gezellig en leerzaam. De eerste ideeën zijn we op dit moment aan het uitwerken. Ook hier volgt snel meer info over. 

Kortom, ondanks de stilte is Biergenot levendiger dan ooit, tot snel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in