Update rondom coronavirus

0
897

Door alle maatregelen rondom het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk een bierproeverij te boeken. Ik hou de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten en zodra het weer kan zal ik jullie informeren.

Op dit moment ben ik ook aan het kijken in hoeverre een online proeverij mogelijk is. Mocht je interesse hebben, laat het me dan weten.

Wat natuurlijk wel kan is alvast een bierproeverij aanvragen. Zodra het weer mogelijk is, gaan we samen zo snel mogelijk een heerlijke proeverij plannen. Juist na deze vervelende tijd hebben we straks behoefte aan wat extra gezelligheid.

Dus schroom niet om contact op te blijven nemen.

Voor iedereen wens ik heel veel sterkte en vooral gezondheid in deze bizarre tijd!

Sjors

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in