Gesigneerd exemplaar “Bierwandelen in Nederland & Vlaanderen” (nu gratis verzending in NL!)

0
2434

Eindelijk is mijn eigen bierwandelboek “Bierwandelen in Nederland & Vlaanderen” uit! Na een jaar hard werken en vooral veel plezier gehad te hebben is mijn eerste boek klaar. En het resultaat mag er wezen!

Hieronder de omschrijving van de uitgever Mo’Media

Waar een andere gids je laat wandelen met een biertje na,
overspoelt Sjors Kassing je gedurende de hele route met de leukste bierweetjes van toen en nu.

Van Groningen tot Poperinge in het zuiden van Vlaanderen heeft biersommelier Sjors Kassing stads- en natuurwandelingen uitgezet voor de bierliefhebber. Hij neemt je mee naar 15 plekken in Nederland en 10 in België, waar hij historische en hedendaagse bierweetjes met je deelt. Tijdens het wandelen, passeer je interessante bierplekken en kom je meer te weten over de historische betekenis van bier.

Daarnaast zocht Sjors de leukste plaatsen om een biertje te drinken uit. Bij elke wandeling is minimaal één horecagelegenheid opgenomen waar je kunt genieten van een mooi glas bier. Na een stevige wandeling heb je dat tenslotte wel verdiend! Met routes en bieradressen.

Geschreven door een gediplomeerd biersommelier.

Met Nederlandse én Vlaamse routes door stad én natuur, bomvol bierhistorie, vol foto’s en stijlvol vormgegeven door Jelle F. Post.

Het boek is nu verkrijgbaar in de boekhandel, online of hier. Als je hem via deze website besteld signeer ik het boek voor je.

Mocht je meer dan één exemplaar willen bestellen, stuur mij dan even een mail op info@biergenot.nl.