UITVERKOCHT: Biergenot organiseert ism Stadsgidsen Bergen op Zoom: Brood, Bier en Bergen!

3
1545

UPDATE 7 APRIL: ALLE KAARTEN VOOR ZATERDAG 15 APRIL ZIJN VERKOCHT. OP DIT MOMENT ZIJN WE EEN VOLGENDE BBB AAN HET PLANNEN. ALS JE INTERESSE HEBT, STUUR DAN EEN BERICHT NAAR info@biergenot.nl MET HET AANTAL KAARTEN DAT JE GRAAG WIL HEBBEN. VOOR 15 APRIL ZET IK JE OP DE RESERVELIJST EN VOOR DE EERSTVOLGENDE BBB STA JE BOVENAAN.

PROEF DE BERGSE HISTORIE

Naast de drie A’s kent Bergen op Zoom vanaf nu ook de drie B’s: Brood, Bier en Bergen! 

Biergenot organiseert in samenwerking met Stadsgidsen Bergen op Zoom een historische beleving waarin we je meenemen in de historie van spijs en bier. Wat at en dronk men vroeger en welke plek had eten in het dagelijks leven? Aan de hand van leerzame informatie en een stadswandeling langs historische plekken krijg je hier een goed beeld van. Maar er wordt ook geproefd! Je krijgt 3 bieren te proeven met een knipoog naar het verleden vergezeld met bijpassende hapjes.

Je start in de historische kelders van La Pucelle. Hier vertellen de stadsgidsen jou alles over de historie van spijs en drank in het middeleeuwse Bergen op Zoom. Dit doe je onder het genot van het eerste bier en hapje.

Vervolgens neemt de gids je mee de Bergse binnenstad in. Jullie lopen langs verschillende locaties die van historische waarde zijn voor het eten en drinken in vroegere tijden.

De wandeling eindigt in Biercafé De Loco op de Grote Markt, waar biersommelier Sjors Kassing jou ontvangt. Daar proef je nog twee historische bieren met een hapje, waarbij Sjors je meeneemt in de historie van bier in vroegere tijden.

16.00 uur: ontvangst in Brasserie La Pucelle, Hofstraat 2 Bergen op Zoom

16.00 – 16.30 uur: presentatie historische spijzen en dranken door de stadsgidsen

16.30 – 17.45 uur: stadswandeling onder leiding van SBM

17.45 – 18.30: uur: proeverij in De Loco onder leiding van Sjors

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in